Blijf in uw kot, #corona #1

Tja,de boodschap van onze minister van Volksgezondheid was redelijk duidelijk. Blijf thuis, tenzij u echt niet anders kan. Hou afstand van anderen als u toch naar buiten moet. De maatregelen van de overheid zijn er niet zomaar. ‘social distancing’ werkt, op voorwaarde dat iedereen zich eraan houdt.

Heel den tijd in ons kot blijven euhm, gelukkig valt er op ons erf genoeg te beleven. Daarom stel ik u voor een nieuw serieke. Wat valt er allemaal te zien, te ontdekken, te beleven op ons erf in tijden van corona. En hopelijk doen andere bloggers ook mee. Dat wordt dan gegarandeerd een leescijfer-kanon, ah ja, nu we vanallles niet mogen, kan u hier geheel risico-loos zoveel komen lezen als u wil. Ga uw gang dus, u hebt er zelfs geen mondmasker voor nodig. Misschien uw toetsenbord of gsm wel wat proper houden en uw handen wassen vaneigens, u moest al bezig zijn, en goed tussen de vingers en stromend water, voor ne keer moet dat stromen. Om te beginnenin deze blijf in uw kot reeks. Een serieke ondergaande zon in prachtige kleuren. Gewoon in onzen hof getrokken, puur entertainment toch! Ge moet er de deur niet voor uit. Enjoy! 

16 gedachten over “Blijf in uw kot, #corona #1

 1. Het zijn me nogal tijden ja, gelukkig kunnen we ons hier nog uitleven in den hof!

 2. Het zijn me nogal tijden Zem, dat we allemaal maar gezond blijven!

 3. Het is absoluut een voorrecht om een tuin te hebben, of anders zelfs maar een paar planten op een balkon…
  Dagelijks de tuin in, daar gebeurt nu zo veel, en dan vergeten we even de Corona.
  Prachtig zijn de Euphorbia characias ‘Black Pearl’, ze staan hier ook in bloei!
  Hartelijke groeten, Zem.

 4. Pingback: Blijf in uw kot! #corona #nr2 | natuurlijk-rijk

 5. Dat is een pracht voorbeeld van hoe de moed erin te houden en de zaken positief te bekijken. Tof van je Rob !
  en btw, prachtige warme foto’s !

 6. Heerlijk om je mooie foto’s te zien. En laten we hopen dat alle ellende snel geschiedenis zal zijn.

 7. Gelukkig hebben wij nog geen lockdown in Nederland en kunnen we nog wel naar onze volkstuin nu het weer goed is. Ik moet er niet aan denken dat ik binnen moet zitten in ons appartement.Maar komt die boodschap hier ook, dan zullen we ons moeten schikken. Het is een zware tijd voor iedereen. Veel sterkte in België en laat ons mee genieten van jouw “Hof”…..

 8. Als ik denk aan onze tuin in Frankrijk die hard een paar flinke handen nodig heeft kan ik wel huilen. Voorlopig zullen we er niet kunnen komen.

 9. In tijden van corona valt er op ons ‘erf’ hetzelfde te zien als in tijden zonder corona. Dit moge als een teleurstelling klinken, doch het is een opluchting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *