Ben niet in een feeststemming

Nee, nee het gaat hier niet over mij, maar een welbepaald persoon zocht blijkbaar via een of andere zoekmachine naar “ben niet in een feeststemming”!  Ik maak mij daar dan al allerlei wilde gedachten bij zoals; naar wat zou die dan op zoek zijn; triestige muziek misschien van een wonderschone film, als ik niet oppas begin ik terug te bleiten.  Of zou die persoon toch eerder op zoek zijn naar iets opbeurends, want dan zit ie hier zeker aan het goede adres, niewaar 😉

Niks dan goed nieuws dus, weeral, ge kent me hé.  Want terwijl de krokusjes de grond uitschieten, de sneeuwklokjes open gaan staan en zelfs de eerste winterakonietjes verschijnen.  Maak ik een lekker potteke soep van 100% eigen kweek; pompoen, ajuin en prei, een supercombinatie al zeg ik het zelf!  En zoiets scoort dan blijkbaar ook nog eens op facebook, soms kan ik dat echt niet volgen! Ondertussen staat de look er ook al aardig bij;   En is het zaaien binnen ook weeral begonnen; Paprikakes zoals ge ziet! Wree benieuwd ben ik daarnaar want het is de eerste keer dat ik dat zet!  Het moestuinseizoen loopt hier dus gewoon door want ondertussen is de prei ook al voorgezaaid alsook nog wat extra veldsla, spinazie en radijzen.  Die winter moet nu ook niet meer afkomen!

9 gedachten over “Ben niet in een feeststemming

 1. Volgens mij krijgen we over niet al te lange tijd (als het weer zo zacht blijft)
  prachtige papirika’s bij je te zien hihi…… Ik was die dag juist wel in stemming want ik was jarig die dag :-))))))))
  Facebook heb ik niet dus daar kan ik me dan ook niet aan ergeren *grinnik*.

 2. @fruitberg; hihi krankjorum 😉
  @Menck; oooh merci
  @Bart; ze staan hier op de chauffage, op een week tijd stonden ze hier zover!
  @Heidi; dan zitten we op dezelfde golflengte
  @Zem; hihi groenblogger 😉
  @de biodiverse tuinier; winter, die 2 nachten met een beetje vorst stellen niks voor hé
  @Martine; verdikke dat ook nog 😉

 3. Ach, van een lekkere groenblogger knapt een mens altijd op.
  Ik ging vroeger, als ik griep had, over compostbereiding lezen. Werd ik weer helemaal blij. Ook van jouw vrolijke foto’s hierboven, trouwens. 🙂

 4. Absoluut groot gelijk: geen winter meer nu astemblieft. Ook hier staan prille preipriegeltjes, seldertjes, paprika en aubergine hun best te doen. Ik ga dus volop voor lente!

 5. Ja jom! Je paprika’s zijn al gekiemd zelfs! Bij mij zitten ze sinds vorig weekend in potjes, maar vooraleer ze komen piepen zijn we algauw weer 10 dagen verder. Dus ook hier: geen winter meer, dank u 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *